Hvis en person forlader din virksomhed, og vedkommende ikke længere har brug for en bruger, eller hvis du har for mange brugere og ønsker at slette unødvendige brugere på din Carbuddii-konto, kan du gøre dette direkte i vores Dashboard under fanen Brugere.
For at slette en bruger skal du være en administratorbruger på kontoen.
Log ind på Carbuddii-dashboardet fra en computer (sletning af brugere kan ikke foretages i mobilappen), og klik på tandhjulssymbolet øverst til højre på skærmen.
Gå derefter til Indstillinger, og under sektionen Virksomhed i venstre side kan du se sektionen Brugere (klik her for at få direkte adgang).
Klik på den bruger, du vil slette, klik derefter på menuen med de tre prikker ved siden af navnet "Min bruger" øverst på skærmen, og klik på "Slet bruger".
Og det var det! Herefter bliver brugeren slettet, og vedkommende vil ikke længere have adgang til Carbuddii-platformen eller appen.
Kommentarer
0 kommentarer
Log ind for at kommentere.